Om oss

27 års erfarenhet i profilföretagbranschen


Med över 27 års erfarenhet har familjen på SEBLIN Företagsprofilering bevisat att vi är ditt första och enda val för profilprodukter och reklamprodukter. Våra kunder litar på oss för att vi erbjuder den bästa kundservicen i vår bransch.

Vår historia

Seblin Företagsprofilering grundades enligt principer som innovation och överlägsen service. Företagets början var anspråkslös - Bertil Sjöö startade företaget med endast en lite prover och en utställning på ca 20 m2. Han producerade och sålde t-shirts, presenter och pennor till lokala företag i Småland.

Det som skilde Bertil åt var hans förmåga att noggrant lyssna på och förstå exakt vad hans kunder behövde. Med snabb och noggrann uppföljning fick han återkommande kunder. Idag är 90% av bolagets 200 kunder återkommande kunder, en statistik som intygar vårt obevekliga fokus på kundtjänst och kundservice.

Varför välja oss

Seblin Företagsprofilering har vuxit till att bli ett av de ledande profilföretagen i Sverige. Seblin är ett andra generationens familjeföretag som erbjuder utomordentlig service till förmånliga priser. Vi är stolta att kunna erbjuda överlägsna profilprodukter genom innovativa idéer och personlig kundservice från början till slut.

Vårt team strävar efter att skapa varaktiga relationer med våra kunder samtidigt som vi hjälper till att öka din marknadsföring och märkesmedvetenhet. Med ca 200.000 profil-och reklamprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.

Våra profilprodukter hjälper dig att komma i kontakt med kunder och anställda. Vi erbjuder rådgivning som passar dig nuvarande marknadsföring eller marknadsföringskampanjer. Oavsett behov kommer vår erfarna personal att arbeta med dig för att skapa effektiva lösningar för att uppnå önskade resultat - kostnadseffektivt med snabb leverans.

Oavsett om du beställer 100 profilprodukter, 1000 profilprodukter eller 10.000 profilprodukter får du samma personliga uppmärksamhet som du förtjänar.

Kontakta oss idag för att beställa ett prov, eller få hjälp från en av våra erfarna medarbetare!

Välkommen till oss - din leverantör av de bästa profilprodukter för dina affärsbehov.


Korta fakta

Bolagsnamn
SEBLiN Företagsprofilering
Org.nummer
916420-3078
Telefonnummer
0470-34 74 02
E-postadress
info@seblin.se